Uporabljajte skledo kot nastavek za vodno kopel za nežno topljenje čokolade ali voska s popolnim nadzorom temperature.
Dolg ročaj in kljukica za pripenjanje na lonec držita skledo stabilno. Dva ustnika omogočata natančno pretakanje brez kapljanja.
Kakovostno nerjavno jeklo je zdravstveno neoporečno, trpežno in enostavno za čiščenje – idealno za vsakodnevno peko in slaščičarska dela.
Nerjaveča skleda za bain-marie je idealen pomočnik za sladke in ustvarjalne kuharje. Omogoča enakomerno in nadzorovano topljenje čokolade, prelivov, masla ali voska brez prismoditev. Zaradi robustne izvedbe iz nerjavnega jekla je odporna, higienična in enostavna za čiščenje.
Premišljena oblika z dolgim ročajem in kljukico za pripenjanje na rob lonca zagotavlja stabilnost med delom. Dvojna izlivna ustnika omogočata natančno in čisto pretakanje stopljenih surovin na obe strani.