Kakovostna keramika odlično akumulira in razporeja toploto, zato se kruh in testa spečejo enakomerno in z odlično strukturo.
Glazirana notranjost je gladka, ne vpija vonjav in se zlahka očisti samo s toplo vodo in gobico – brez uporabe kemije.
Integrirani ročaji olajšajo vstavljanje in izvzemanje iz pečice. Pekač vedno segrevajte postopoma in po peki odložite na leseno podlogo.
Pravokotni keramični pekač je odlična izbira za vsakodnevno peko. Zahvaljujoč kakovostni keramiki v rjavem odtenku in glazirani notranjosti se toplota širi enakomerno, kar zagotavlja hrustljavo skorjo in puhasto sredico. Ob pravilni uporabi bo pekač služil dolga leta in prinašal zanesljive rezultate.
Primeren je ne le za svež kruh, temveč tudi za kvašena testa, mesne paštete ali sladke biskvitne štruce. Za optimalen rezultat pekač vedno vstavljajte v hladno pečico in ga segrevajte skupaj z njo; izogibajte se nenadnim temperaturnim šokom. Po peki vročo posodo odložite na leseno podlogo in pustite počivati.
Prednosti, ki jih boste cenili:
- Enakomerna peka zaradi masivne keramike
- Eleganten videz in oblika za čudovit hlebec
- Enostavno vzdrževanje – zadostujeta gobica in topla voda
- Varno rokovanje zahvaljujoč integriranim ročajem